Julkaistu 

Oikaisuja

Laitalan Lomien etenemisestä Saunamakumaailma-reseptikilpailussa kertovassa jutussa oli nimivirheitä (Ylä-Karjala, 20.5.). Yrittäjä nimi on Henna Nevalainen, ei Hanna. Kuvaajan nimi on Leena Rissanen, ei Raija Kokkola.

Nouhätä-kisasta kertovassa jutussa oli virhe (Ylä-Karjala, 20.5.). Kirkkokadun koulun 8A-luokan joukkue oli Pohjois-Karjalasta ainoa, joka selvisi finaaliin toisin kuin jutussa väitettiin.

Vanhojen tansseista kertovan jutun (Ylä-Karjala, 11.5.) yhdessä kuvatekstissä oli virhe. Kuvassa Emmi Saastamoinen kiristi Aino Halosen mekkoa, ei Linda Halosen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Nurmes-talon remonttia koskevassa jutussa (Ylä-Karjala, 22.4.) oli virhe. Hyvinvointipalvelujen hallinnon kerrottiin jutussa muuttavan Nurmes-taloon elokuun alussa. Suunnitelmien mukaan toimistot ovat kuitenkin elokuun alkaessa jo muuttaneet taloon.

Nurmeksen keskusvaalilautakuntaa käsitelleessä tietolaatikossa (Ylä-Karjala, 23.3.) oli virhe. Keskusvaalilautakunnan jäsenlistasta puuttui Wilma Klippel (vihr.), ja toisin kuin listassa väitettiin, Riitta Pyykönen (kok.) ei ole keskusvaalilautakunnan jäsen.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Makoilin juuri tuttuun tapaani punkassa. Sain viestin kotirintamalta, että autoni vakuutusmaksut täytyisi maksaa. Vuoden vaihtuessa olen alkanut ottam...
Vaikka olen elänyt koko elämäni 2000-luvulla, suurin osa lapsuuteni saduista päättyi sanoihin "Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka". Mitä...
Tarkastellessani keskustelua joulusta ja sen herättämistä tunteista sisäinen keittiöpsykologini pääsee valloilleen. Hiljaa mielessäni leikin oman eläm...